luni, 2 februarie 2015

COSTUMAS VINTAGE DIN CROSET DE BUMBAC


















DIMENSIUNI VESTUTA NOA NOA  : Pe eticheta scrie L ,dar : Bust=47 cm (neintinsa) -se poate purta si deschisa in fata,desigur peste un maieu sau camasa ,tricou,etc ) ; Lungime = 38 cm; Latime de la un umar la celalalt=39 cm. Brosa din imagine(am doua identice ) este confectionata de mine special pentru a accesoriza niste cizme inalte  crem pe care le-am purtat o singura data la acest costumas superb.

DIMENSIUNE FUSTA MISS POSH : Talie=76 cm (merge lejer pana la 80 cm ) datorita snurului din talie care permite.  Lungime = 72 cm ; Lungimea captuselii=56 cm. Peste solduri,materialul cedeaza,urmareste linia corpului,deci ar fi indicat sa fie purtat de o persoana supla,fara burtica- sau,de ce nu,se poate si purta cu o bluzita din in mai lunguta si larga,peste care sa fie luata vestuta. Se poate incerca... ce sa mai adaug-las imaginile sa va convinga de personalitatea ,parfumul vintage izvorat parca dintr-un  satuc   parizian cu locuitori amorezati  . Qui sait ?
  
Pret = 45 lei  -fara negociere ,merita mai mult,sunt sigura ca imi dati dreptate . Multumesc ,noapte buna,pe maine !

2 comentarii:

  1. VAI , cu asta m-ati dat gata, asa ceva numai la marile case de moda am vazut cand eram tanara , minunat , sint sigura stimata doamna ca va vine perfect !

    RăspundețiȘtergere
  2. :-) Multumesc,sunteti draguta,noapte buna

    RăspundețiȘtergere